Tjänster

Affärsnytta är ett starkt ledord i alla våra projekt och vi har som mål att alla våra leveranser ska leda till en ROI för dig som kund. För oss handlar webbstrategi om att formulera övergripande ramar kring er verksamhets närvaro på webben. Det är vägledningen som berättar hur företaget ska tänka webb och vilken roll den digitala kanalen ska ha i verksamheten.

Webbstrategi och webbutveckling

Människan idag är oerhört snabb. I alla fall när det kommer till valet att stanna kvar eller bläddra vidare på nätet. Under 3 sekunder på datorn och så lite som 1,7 sekunder på mobilen – det är tiden du har att fånga din besökares intresse. 

Vad har din webbplats, tjänst eller e-handel för affärsmässigt syfte? Vilka sidor och produkter är attraktiva för din målgrupp?  Vi hjälper dig att hitta din digitala målgrupp och konvertera dess besök till en affär för dig. Vi ger dig din digitala födkrok.

Kontakta oss så berättar vi mer

Webbdesign och UX

UX står för user experience och handlar om att ta en webbplats utseende och struktur vidare till nästa nivå som lyfter användarupplevelsen.

Att bygga en snygg design är ganska enkelt, men att addera funktionalitet och optimera användarupplevelsen är desto svårare. Det estetiskt tilltalande är en självklarhet, men därtill ska besökaren också uppleva tillgänglighet, användbarhet och nyttan som presenteras i webbplatsen.

Det handlar om att kunna möta kunderna med träffsäkerhet och rätt dörr öppen innan de ens hunnit knacka på.

Kontakta oss så berättar vi mer

Optimering och konvertering

Många företag har idag koll på sin innehållsoptimering, men ibland är det nödvändigt med hjälp både för analys och strategiska insatser. digiPlant erbjuder optimerings- och konverteringsstrategi där du får fullständig kontroll och transparens. Vi arbetar med teknisk optimering genom UX, A/B-test och analys av rörelsemönster på enskilda sidor.

Grunden i all optimering är att förvandla besökare till kunder få dem att göra det du vill att de ska göra på din webbplats. Det gäller alltså att analysera och skapa den bästa vägen fram för din besökare mot ditt mål.

Vi kan leverera både träffsäkra texter och tekniska lösningar – självklart paketerat i en passande grafisk profil.

Kontakta oss så berättar vi mer