Tjänster

Kommunikation mellan olika system är ofta grundläggande för dagens webbplatser. Att kartlägga besökarens agerande är A och O men ställer också höga krav på tekniken. Affärssystemet ska prata med e-handeln, CRM ska kommunicera med kundportalen samtidigt som kunden ska få en sömlös upplevelse. Vi har utvecklat vår egen metodik för att ta oss an dessa höga krav. Vi kallar det Online Efficiency.

Anpassade system och integration

Standardsystem har många fördelar, men det är långt ifrån alltid som de räcker till. Dagens system är alltmer specialiserade, men inget system kan allt. Därför är det centralt med möjlighet till integration mellan system för att samordna data och skapa en samlad enhetlig upplevelse. En stor fördel med integrerade system är att de bidrar till en högre servicegrad. Exempelvis kundportaler och e-handelslösningar är områden där integrationer ofta är viktiga för den optimerade användarupplevelsen. Det kan också handla om att skräddarsy system från scratch. Vi gillar när det är innovation som driver utvecklingen – att få vara med och uppfinna av något nytt eller bygga för väldigt specifika behov.

Kontakta oss så berättar vi mer

Wordpress

Det är inte en slump att WordPress är ett av världens mest använda CMS. Hela 30 procent av världens webbplatser drivs av WordPress. Vi har arbetat med WordPress parallellt med andra system under fler års tid och kommit att hitta någon av en bästis. Flexibilitet, säkert och användarvänligt. Tack vare tusentals plugins kan systemets funktionalitet utökas efter det behov. Gränssnittet är imponerande rent och intuitivt. Att det dessutom inte finns några startkostnader eller årsavgifter som tynger budgeten ger en extra guldstjärna.

Kontakta oss så berättar vi mer

WooCommerce

WooCommerce är en flexibel e-handelslösning utvecklad för WordPress. Det har sedan det släpptes 2011 kommit att bli världens mest använda e-handelssystem och är en riktigt kompetent lösning för många e-handlare. Vi har arbetet med WooCommerce under flera år och är trygga i tekniken bakom plattformen. Lätt att hantera, sökmotorvänligt och skalbart. Oberoende om du säljer stort eller smått är WooCommerce ett smart val.

Kontakta oss så berättar vi mer