rekrytering

Kundorienterad projektkoordinator sökes

Är du en grym koordinator med ett sinne för verksamhetsanalyser som gillar effektiva leveransprocesser? Drivs du dessutom av utveckling, är strukturerad har ett tekniskt intresse – då kan rollen som projektkoordinator på digiPlant vara rätt tjänst för dig.

Kundorienterad projektkoordinator sökes

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten som projektkoordinator innebär att du är den samordnande länken mellan kunderna och vårt leveransteam. Du kommer primärt att arbeta med systemleveranser mot nya och befintliga kunder där verksamhetsanalys och översättning till de verktyg som ryms inom plattformen SBS Manager™ är din främsta uppgift.

I den här tjänsten jobbar du med flera projekt parallellt där din goda förmåga att prioritera det som är viktigast är central. Du är van att vara kravställare internt och externt för att driva dina projekt framåt inom satta tidsramar. Tjänsten innebär en hel del interna och externa möten, delvis på plats hos hos kunden, varför du bör gilla social kontakt med såväl beslutsfattare som utvecklare.

Våra kunder finns över hela Sverige. Det ingår resor i tjänsten även om många möten hålls digitalt. Kunderna finns främst inom banksektorn, stiftelsesfären, offentliga verksamheter och större företag.

För att lyckas i tjänsten ser vi följande erfarenheter och egenskaper som intressanta: 

  • Erfarenhet av digitala affärer och arbetssätt, gärna från förändringsledning eller större systemimplementationer. 
  • Erfarenhet av kunddialog och att prata affärer utan att vara säljare.
  • Förmåga att hantera organisationsövergripande frågor mot VD/verksamhetsledare och andra personer i beslutande roller. 
  • Högskoleutbildning är önskvärt men inget krav, förslagsvis IT/Ekonomisk utbildning.
  • Yrkesmässig erfarenhet av affärs- och/eller ärendehanteringssystem.
  • Bakgrund som projektkoordinator, superuser eller liknande tjänst där din strukturella sida kommit fram.
  • God social förmåga som kan både planera och driva processer på övergripande nivå samt fokusera och driva detaljarbetet i projekten. 

Om digiPlant AB

digiPlant AB utvecklar och säljer produkten SBS Manager™. SBS Manager™ är ett komplett internetbaserat verksamhetsstöd för organisationer som hanterar större och komplexa ansökningsprocesser. Produkten är välkänd på marknaden och används av många namnkunniga banker, stiftelser, företag och offentliga organisationer såsom SEB, Swedbank, Cancerfonden, Lunds Universitet, Sveriges Kommuner och Regioner, Region Skåne, Svenska Skolan i London, Sparbanken Skåne m.fl.

Språk: Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.

Körkort: Behörighet B.

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid.

Tjänstens placering: Örebro.

Tjänsten är tillsatt