Vackert Gotland på uppdrag av Wec360

Vi lanserar en nytänkande och vacker sajt. Det vackra har Sommargotland och Wec360: s fotograf stått för. Vi har levererat en snygg förpackning, ny grafisk profil och hållbar teknik medAlter Server®.

En stor webbupplevelse för besökaren

Den vackra sajten är Gotland fotograferat med högkvalitativ 360°-teknik som ger besökaren en upplevelse av att gå omkring bland Gotlands stränder, hotell, kulturbyggnader m.m. Uppdraget med View Gotland ledde till en ny flexibel funktionalitet i Alter Server®; taggning av innehåll, sidor och mappar samt avancerad stöd för geografiskt utplacerat innehåll baserat på GPS-koordinater. I detta fall använt i kartor och panoramabilder.
     Med en ren design som låter bilderna vara det viktigaste och interaktionsdesign för en enkel navigation har vi lagt grunden till en positiv surfupplevelse. 

Fina vitsord för roligt uppdrag

För vår del har projektet varit ett rent nöje och det känns därför extra roligt när uppdragsgivaren säger så här:

- För oss har kundservice, visioner och praktiska färdigheter varit viktiga i valet av byrå. digiPlant har med råge uppfyllt dessa krav både vad gäller våra kontaktpersoner med deras visioner och Alter Server® med dess effektivisering och unika möjligheter.

Surfa runt på View Gotland nu.

Mer om Wec360 och deras prisbelönta innovativa 360°-fotografering.

Taggar  alterserver viewgotland webbplats wec360

Relaterade ämnen som kanske kan intressera dig?

Sigillet är utfärdat av Syna AB