Inspiration för Wasa Sweden med nya Alter Server®

Wasa Sweden har bestämt sig för att ta klivet till Alter Server® 2.6 för att ge sin webbplats de senaste förutsättningarna att lyckas som kommunikationsplattform. Vi kommer migrera webbplatsen, sökmotoroptimera, skapa ett bildgalleri, göra designtillägg och textöversyn.

En i raden av kloka val

Vi har tidigare berättat att både Norgips och Conventum valt att uppgradera till Alter Server® 2.6. Nu ska även Wasa Sweden erfara en ännu flexiblare och enklare plattform med massor av potential.

  • Effektivare innehållshantering med taggar.
  • Smidigare administration med automatiskt anpassade bilder i olika storlekar.
  • Sökmotoroptimerat och tillgänglig enligt dagens standarder.

Design som inspirerar och rättvisande ord

För ett antal år sedan designade vi Wasa Swedens webbplats för att hålla, och den känns modern även idag. Nu tillför vi fler inspirerande delar. Designtilläggen består i en interaktiv bildyta på startsidan baserat på ett helt nytt bildgalleri. Bildgalleriet ska visa upp Wasa Swedens bredd och vara inspiration för blivande kunder. I och med designtilläggen kommer vi se över texten för att representera Wasa Sweden idag samt sökmotoroptimera den.

Wasa Sweden har kunder över hela världen och ett brett utbud av knappar, öljetter och andra detaljer som ger klädesplagg rätt stil och funktion.

Taggar  alterserver wasasweden webbplats

Relaterade ämnen som kanske kan intressera dig?

Sigillet är utfärdat av Syna AB