Resultatet är begränsat till urvalet  2016  för att återställa  Visa alla

Heja Norge! Nu finns SBS Manager även på norsk

Heja Norge! Nu finns SBS Manager även på norsk

SBS Manager tar nya kliv västerut och lanseras nu på norska. Ett nytt språk läggs till listan och vi hälsar våra nya kunder i Norge varmt välkomna.

Ansökningssystemet SBS Manager™ finns sedan tidigare på både svenska och engelska men vi är nu väldigt glada över att få lansera även en norsk variant. Plattformen har sedan det utvecklades haft stöd för flerspråkighet och det är därför extra kul att få bryta nya språkbarriärer och använda kapaciteten fullt ut.

Vill du veta mer om hur vilka möjligheter SBS Manager™ har för språkstöd? Vår Key account Henrik Björkk berättar gärna mer – ring på 019-18 96 34 eller mejla henrik.bjorkk@digiplant.se.

Taggar  ansokningssystem digitalisering norsk sbsmanager

Gratis seminarium – digital sponsringshantering

Gratis seminarium – digital sponsringshantering

En bra strategi för din sponsring är grundläggande, men hur väl faller den ut? Vi berättar hur du bygger kontroll och effektivitet.

Vi bjuder in dig till en halvtimmeslångt seminarium som avslutas med en härlig lunch på restaurang 4e våningen i Örebro.

Seminariet hålls klockan 11.30 den 15 juni på 4e våningen.
Lunch och seminariet är helt kostnadsfritt.

Anmäl dig nu

Taggar  digitalisering exkludera seminarium sponsring

Digitaliseringen fortsätter hos SKL

Digitaliseringen fortsätter hos SKL

SKL har tidigare valt att digitalisera flera verksamhetsområden med SBS Manager™. Nästa projekt heter ÖK 16 och SBS Manager™ fortsätter som plattform även där.

För fjärde året i rad har vi glädjen att få leverera SBS Manager™ till SKL. Det är Sveriges kommuner och Landsting som tillsammans med Socialdepartementet driver satsningen om stöd till riktade insatser för att förbättra vården och omsorgen för barn och unga med psykisk ohälsa och personer med omfattande eller komplicerad psykiatrisk problematik.

Med SBS Manager™ samlas enkäter från alla Sveriges kommuner och landsting in digitalt. Sammanställningen och bearbetningen av resultatet kan naturligtvis också skötas i systemet –  enkelt, effektivt och säkert.

Vi tackar SKL för det fortsatta förtroendet!

Taggar  digitalisering sbsmanager skl

Digital sponsring hos
Sparbanken Skåne

Digital sponsring hos
Sparbanken Skåne

Nu visar SBS Manager™ upp sin bredd ytterligare genom att ta sig an ännu ett användningsområde – digitala sponsringsprocesser.

Det är Sveriges nya storbank Sparbanken Skåne som är först ut att digitalisera sin sponsringsprocess med SBS Manager™. Manuella tidskrävande processer med stora risker för fel i hanteringen låg till grund för beslutet att låta det digitala systemet göra jobbet.

Banken ser stora fördelar både för den som söker sponsring och för sin egen process. Att skapa ett eget användarkonto där man kan spara sin ansökan, bifoga filer och följa ärende ända fram till besked ger den sökande inblick i hela skeendet.

För banken är en av de största vinsterna tidsbesparingen. Ett digitalt flöde snabbar på alla moment och höjer även säkerheten i processen då risken för felkällor minimeras. Att pappershögar och posthantering försvinner är dessutom en angelägen miljövinst.

Administrativt innebär en digitalisering att man kan avskaffa en omständlig manuell fakturaprocess och dessutom få en betydligt enklare och säkrare uppföljning av utdelade sponsorpengar.

Läs mer om SBS Manager™ eller kontakta oss för att veta mer om hur det kan effektivisera dina ansökningsprocesser.

Taggar  digitalisering sparbankenskane sponsring

Sigillet är utfärdat av Syna AB