Resultatet är begränsat till urvalet  2010  för att återställa  Visa alla

Ragnar Söderbergs stiftelse utvärderar SBS Manager™

Ragnar Söderbergs stiftelse utvärderar SBS Manager™ Kjell Blückert, vd Ragnar Söderbergs stiftelse Kjell Blückert, vd Ragnar Söderbergs stiftelseAnsökningsperioden är över och styrelsearbetet är avslutat hos Ragnar Söderbergs stiftelse. Vi var nyfikna på hur vårt ärende- och ansökningssystem upplevts så vi ställde fem frågor om SBS Manager™ och samarbetet med oss till vd Kjell Blückert. 

1. Är du nöjd hittills?

- Ja, det måste jag säga att jag är.

2. Vad är de största skillnaderna i årets arbete jämfört med förra?

- Det är många skillnader. Den stora skillnaden är att allt är mer översiktligt och hanterbart. Vi slipper den stora pappersmängden. Och det här med att göra sökningar och snabbt få fram uppgifter när man sitter i ett sammanträde, framförallt för budgeten; nu kan vi alltmedan sammanträdet pågår snabbt få fram olika alternativ och jämföra.

Sen blir vi inte lika sårbara med ett digitalt system. Jag erfor själv svårigheten med att hitta enkla svar när jag kom hit. Jag fick leta bland tusen papper. Den dagen då nya människor kommer och ska fortsätta stiftelsens arbete, ja, då finns det ett fungerande arkiv. Ett sådant stöd är ovärderligt för en liten organisation som vår.

Kjell pausar och sammanfattar sedan sitt eget svar.

- Så det är framförallt två saker. Det ena är att ansökningsprocessen blivit lättare att hantera. Det andra är att det här kan fungera som ett arkiv så att vi blir mindre sårbara.

3. Vilka förväntningar hade ni inför digitaliseringen av er verksamhet?

- Jag hade just de här förväntningarna. Jag har tidigare erfarenheter av liknande system så det har ju jämförts en del. Man kan väl säga att jag inte haft anledning att längta tillbaka till andra system. Det är väl så vilket system man än har att man ser för- och nackdelar. Vad vi särskilt uppskattat med ert system är användarvänligheten för alla inblandade.

4. Du har i princip redan besvarat frågan om förväntningarna infriats.

- Ja. Och det är inte bara artighet att jag säger så. Det kostar för mycket för att vi ska ha råd att vara artiga, säger Kjell och skrattar. Du kan skriva att det är ett ärligt svar. Ja, det känns som rena paradiset i jämförelse med pappershanteringen.

Med de orden känner vi oss mer än nöjda men Kjell fortsätter:

- Sen är vi väldigt nöjda med samarbetet, krävande och kritiska som vi är. Vi kommer fortsätta att samarbeta med er och göra vissa utvecklingar. Det är först när man jobbar i ett system som man ser precis hur man vill ha det.

5. Ni delar ut stjärnor till era ärenden så till sist måste jag fråga; hur många stjärnor vill du ge SBS Manager™?

- Menar du av de fem? Ja, det är alltid svårt att sätta högsta betyget, säger Kjell och skrattar igen. Vi säger så här: Vi utdelar fyra stjärnor i väntan på utvecklingar som leder till fem stjärnor.

Vi tackar Kjell Blückert, vd Ragnar Söderbergs stiftelse, för de glädjande orden.

Kort om Ragnar Söderbergs stiftelse

Ragnar Söderbergs stiftelse stöder forskning inom främst ekonomi, rättsvetenskap och medicin. Under 2010 har de beviljat anslag och priser för cirka 120 miljoner kronor.

Sitter du också fast i pappershantering?

Läs mer om SBS Manager™.

Taggar  ansokningssystem ecm kjellbluckert ragnarsoderbergsstiftelse sbsmanager uppfoljning

digiPlant visar bred kompetens för Collector

Vi har gett Collectors tjänst Payport en plats i den främsta kommunikationskanalen - internet. Nu marknadsförs deras nya tjänst där kunderna finns. Kvaliteten på deras webbnärvaro är hög tack vare god design från S&Ø och vårt breda kunnande inom webbkommunikation.

Produktlansering på två marknader

Den tvåspråkiga webbplatsen är bygd på EPI Server som är Collectors plattform sedan tidigare. Produkten Payport lanseras i Sverige och Tyskland vilket ledde till en svensk/tysk tillämpning.
    Payport är en betaltjänst som låter kunden få hem varan innan betalning medan Collector tar kreditrisken och sköter administrationen.

Effektiva affärsprocesser är målet

Collector är ett finansbolag som riktar sig till privatpersoner och företag och erbjuder säljfinansiering, inkasso, juridik, delgivning och andra närliggande tjänster. Målet för deras verksamhet är att effektivisera affärsprocesser.

Nu har de också en effektiv webbkommunikation för sin tjänst Payport.

Tack S&Ø för ännu ett gott samarbete!
Se Payport: www.payport.se.

Taggar  collector episerver payport soreklambyra webbplats

Respons, fans och besök i tusental
– så kraftfullt är sociala medier

Vi har genomfört en totaletablering på webben med webbplats och kopplingar mot sociala medier, i det här fallet Facebook och Twitter. Kunden heter Leila Lindholm och resultatet är slående.

Från att inte finnas på Facebook till 1 100 fans på en månad. Varje fan är ett frö till långsiktig kundrelation. Från att inte nå någon på Facebook till 10 500 visningar av meddelanden och bilder varje dag. Varje visning är exponering av varumärket. Från ingen webbkonversation med fans till i snitt 15 kommentarer per dag. Varje kommentar är en direktkontakt som initieras av kunden själv. Så kraftfullt är sociala medier.

Hur går det till?

Det finns många möjligheter i Alter Server® att integrera med sociala medier. För Leila passade det bäst att ha Facebook som utgångspunkt. Det hon skriver på Facebook etableras automatisk på Twitter och webbplatsen. Det fungerar också åt andra hållet; innehåll som skapas i Alter Server® kan automatiskt etableras på Facebook. Vilken kanal Leila än jobbar i får budskapet större spridning utan en större insats.

Ingen totaletablering utan SEO

Vi håller alltid ett öga på sökmotoroptimeringen (SEO) när vi bygger en webbplats. I och med interaktion med sociala medier uppnår man ännu bättre effekt. Sökmotorerna gillar nämligen:

 • Frekventa och relevanta uppdateringar av innehåll
 • Länkar mellan sociala medier och webbplatsen
 • Semantiskt korrekt HTML enligt rådande standarder

Tre tusen besökare första dagen

Leila har knappt varit aktiv på webben på ett och ett halvt år. Därför var det angeläget att berätta om den nya webbplatsen. Ett utskick gjordes till Leilas trogna kontakter som gav eko i bloggosfären. Första dagen hade webbplatsen 3 000 besökare.

Vårt jobb med webbplatsen

Mikael Engblom som tidigare formgivit Leilas böcker står för webbdesignen. Till det har vi lagt interaktionsdesign och teknik samt konsulterat kring etableringen i sociala medier.

Hungrig på sociala medier? Kontakta oss så snackar vi.
Sugen på Leilas nya webbplats? www.leila.se

Taggar  facebook leilalindholm megafon seo twitter walterandbooks webbplats

Chalmers Professional Education utmanade Alter Server®

Chalmers Professional Education, en sammanslagning av tre affärsområden för uppdragsutbildningar har lanserats under gemensam flagg. digiPlant stod tillsammans med S&Ø Reklambyrå för en av de viktigaste kommunikationsytorna; webbplatsen.

Alter Server® som plattform gav redaktionen möjligheter att jobba effektivt och ha full kontroll trots komplext innehåll med bland annat tvåspråkighet som utmaning.

Chalmers Professional Education håller uppdragsutbildningar över hela världen inom affärsområdena Sjöfart, Industriteknik och Executive, tre områden som tidigare verkat var för sig. De tre verksamheterna har i en lång process arbetat med att gå samman och vår samarbetspartner S&Ø Reklambyrå har lett arbetet med att skapa ett gemensamt varumärke.

Storheten i en liten arbetsinsats

Webbplatsen används för att presentera den nya organisationen och de många utbildningarna. Chalmers Professional Education förmedlar mycket information och en riktigt effektiv hantering är önskvärd. Den frihet vi tillskriver Alter Server® har återigen satts på prov och fick mycket väl godkänt. Tack vare vår kraftfulla plattform kunde vi bygga en dynamisk struktur som sparar tid och säkerställer kvalitet.

Nyckeln till framgång var Alter Servers taggfunktion som baserat på ämnesmärkningar kan hämta innehåll till flera platser. Resultatet är ett innehåll att ha ordning på, ett innehåll att göra ändringar i och en plats att publicera på.

Dubbelt språk utan dubbelt jobb

Stora delar av webbplatsens innehåll är på både engelska och svenska. Administratörerna hanterar båda språken på en och samma plats för att effektivisera och minimera mängden innehåll att hålla ordning på.

Arbetsgrupper håller ordning på affärsområdena

Chalmers Professional Education har en administration bestående av ca tio personer med behov av samarbete och olika behörighet. En arbetsgrupp per affärsområde och rättighetstilldelning utifrån varje enskild persons ansvarsområde skapade en effektiv administration.

Lyckad utmaning för Alter Server®

Vi är övertygade om att Chalmers Professional Education kommer trivas bra med sin nya webbplats och medAlter Server®. Vi har än en gång fått utmana Alter Server® och sett det lyckas väl.

Tack S&Ø för ett spännande uppdrag!

Se resultatet: www.chalmersprofessional.se

Taggar  alterserver chalmersprofessional flersprakighet soreklambyra webbplats

Genomtänkt beställningsprocess för Bra mat hemma

Nyligen presenterades Bra mat hemmas nya webbplats. En kommunikativ beställningsprocess som interagerar med besökaren gör den nya webbplatsen unik i sin bransch. Resultaten låter inte vänta på sig - besökssiffrorna ökar och försäljningen blomstrar.

Bra mat hemma är ett Örebrobaserat företag som levererar veckans råvaror med meny till dörren i områdena Örebro, Norrköping, Linköping och Karlstad.

En välgjord beställningsprocess ska gå så smidigt att användaren aldrig behöver fastna eller fundera över någonting. För att lyckas med det och nå målet att få människor att köpa, agera och gå vidare krävs kunskapsbaserade val och noggrann testning samt svar på frågor som:

 • Hur interagerar människor med webben?
 • Vad upplevs som en logisk ordning?
 • Hur många steg och fält är lämpligt?
 • Hur bör felmeddelanden utformas för att vara tydliga och minimera missuppfattningar?
 • Vad behöver hända i gränssnittet när något går vidare, blir fel eller bekräftas?

Den samlade kunskap och långa branscherfarenhet vi har ger bra generella svar på dessa frågor. För att optimera funktionerna i varje specifik kontext behövs kontroll och uppföljning. Beställningsprocessen för Bra mat hemma är byggd så att man detaljerat kan läsa av den. Vi kan till exempel upptäcka om många väljer att avbryta i ett visst steg eller om många stannar länge i ett och samma steg. Utifrån de resultaten kan processen finslipas och bli ännu bättre. 

Taggar  alterserver bramathemma ehandel webbplats

Göteborgs universitet, Chalmers och två tusen biljetter

Student 10 är ett evenemang som låter nya studenter lära känna Göteborgs kultur, nöjen och historia med bl.a. en stor kickoff. Bakom evenemanget står Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet.

Till oss kom uppdraget om en interaktiv biljettlösning via vår Göteborgspartner S&Ø Reklambyrå.

Enklast, inte trägen, vinner

Två tusen attraktiva biljetter till kickoffen som skulle vara enkla att få tag på och svåra att kopiera var vårt uppdrag. Produktionen resulterade i ett lättillgängligt inbäddat formulär, en biljett via e-post för utskrift som matchades mot ett register för att garantera att bara gäster med äkta biljetter kom in. Dessutom ökade vi attraktionen med en nedräkning som vid ett givet antal räknade ner antal biljetter som fanns kvar. Lösningen för Student 10 var en liten produktion med en stor nytta för kunden. För oss blev det ett tydligt exempel på att de enklaste lösningarna ofta är vinnande för att skapa Premium web.

Kolla in Student 10
Läs mer om S&Ø Reklambyrå

Taggar  chalmers goteborgsuniversitet soreklambyra studentgoteborg webbplats

Ragnar Söderbergs stiftelses webbplats lanserad

Webbplatsen för Ragnar Söderbergs stiftelse är lanserad och de har hanterat sina första ansökningar i SBS Manager™. Arbetet med webbplatsen har varit ett noggrant, kreativt samarbete mellan kunden och oss som resulterat i en genomtänkt webbplats in i minsta detalj.

Informationsförmedling när den är som bäst

Av allt innehåll på webbplatsen har vi strävat mot att lyfta fram rätt sak, på rätt plats, i rätt mängd för att göra det relevant och enkelt för besökaren. Webbplatsen använder Alter Servers® taggar för att smidigt få ut relaterad information men behålla en god ordning på materialet i administrationen. Vi har formgett sidorna så att den stora mängden innehåll inte blir övermäktig för besökaren utan både tillgänglig och överskådlig. Eftersom kunden i det här fallet också har formgivarkompetens är dessutom stora delar av designelementen redigerbara.

Designtankar för en modern stiftelse med anor

Öppenhet, dynamik och vida vyer var viktiga drag hos Ragnar Söderbergs stiftelse som skulle förmedlas med designen. Det behövdes också en seriös ton som kunde spegla stiftelsens framstående position bland forskningsfinansiärer. De tankarna ligger till grund för alla val av färger, typsnitt, bilder och andra designelement.

En bit av digiPlants Premium web

Att hitta bästa tänkbara sätt för varje kund att använda webbens möjligheter är vad Premium web handlar om. Med digital ärende- och ansökningshantering samt en funktionell webbplats anser vi oss ha gett Ragnar Söderbergs stiftelse precis det; Premium web. 

Vad anser du? ragnarsoderbergsstiftelse.se

Taggar  alterserver ragnarsoderbergsstiftelse webbplats

Smultron syns med lyckad SEO

Ett exempel på lyckade SEO-insatser från oss är Smultron Marknadskommunikations nya webbplats, självklart byggd påAlter Server®. Den lanserades nyligen och etablerade sig trots hård konkurrens högt i Googles sökresultat.

Besökarvänligt och administratörssnällt

Ett enkelt upplägg baserat på portfolio och nyheter var den optimala lösningen för att visa upp Smultron på bästa sätt. Webbplatsen består av en välfylld startsida vars innehåll kan tändas och släckas utifrån vad besökare vill se.

Mycket bilder - lite jobb

Varierande bilder tillsammans med en stilren design ger webbplatsen liv utan att bli rörig. Varje uppdragsbeskrivning eller nyhet kan visas upp i ett bildspel och alla bilder hanteras enkelt medAlter Servers® automatiska bildskalningsfunktion. På så vis kan administratören lita på att formen håller och allt ser ut som det ska med minsta möjliga ansträngning. 

Ta en titt: www.smultron.se

Taggar  alterserver seo smultron webbplats

Henrik Björkk, ny Key account manager på digiPlant Henrik Björkk, ny Key account manager på digiPlant

Engagerad och erfaren key account manager funnen

Den 1 augusti får vi nytillskott på digiPlant av Henrik Björkk. Henrik kommer fokusera på marknaden för SBS Manager™. Som key account manager kommer han att sköta försäljningen av vårt digitala verktyg för ansökningshantering samt vara en given kontakt gentemot denna målgrupp.

Henrik kommer senast från PacketFront Systems som han 2001 var med och grundade och där han senast var sales operations manager. Henrik har stor erfarenhet av affärsutveckling och projektledning i större bolag och har bl a etablerat och haft driftansvar för kundtjänstavdelningar hos Transcom och Bredbandsbolaget. Vi har bara börjat ana det engagemang som finns hos Henrik och tror att det kommer betyda mycket både för oss och våra kunder till SBS Manager™.

All tid till rätt kund

SBS Manager™ har utvecklats till en hel produktfamilj och kunderna har blivit fler. Nu har vi också en nyckelperson som kan ägna hela sin tid åt den kundgruppen.

Välkommen, Henrik Björkk!

Taggar  ecm henrikbjorkk keyaccount sbsmanager tillvaxt

Kampanj för Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

Executive MBA vid Handelshögskolan i Göteborgs är på offensiven. Ännu ett lyckat samarbete mellan S&Ø Reklambyrå och digiPlant gav en självklar landningsyta på webben.

Kampanjen har gått som helsidesannonser i bland annat Göteborgs-Posten och Nerikes Allehanda. Interaktionsdesign och gränssnittsutveckling har varit vår biff och vi ser resultatet av ännu en lyckad mix mellan god design från S&Ø och vår kompetens inom webbkommunikation.

Se kampanjen på; embaplay.se

Taggar  executivemba handelshogskolangoteborg soreklambyra webbplats

Miljöpartietkampanj från S&Ø Reklambyrå och digiPlant

Valår som det är har S&Ø Reklambyrå fått uppdraget att ta fram en kampanj för Miljöpartiet i Göteborg och Stockholm. digiPlant tog den till webben.

S&Ø Reklambyrå har stått för design medan vi bidragit med interaktionsdesign och gränssnittsutveckling för att kommunicera budskapet optimalt på webben. Kampanjen är interaktiv och låter besökaren enkelt ställa sina frågor och få svar från partiet både i kommunen, regionalt och på riksdagsnivå. Genom ett klick öppnar sig debattmöjligheten på Facebook. Sajten är en rak kontaktväg mellan väljaren och partiet och har ett sätt att kommunicera som många enkelt kan relatera till.

För oss har samarbetet med S&Ø som vanligt varit ett rent nöje!

Se mer om och av S&Ø Reklambyrå

Taggar  miljopartiet soreklambyra webbplats

Inspiration för Wasa Sweden med nya Alter Server®

Wasa Sweden har bestämt sig för att ta klivet till Alter Server® 2.6 för att ge sin webbplats de senaste förutsättningarna att lyckas som kommunikationsplattform. Vi kommer migrera webbplatsen, sökmotoroptimera, skapa ett bildgalleri, göra designtillägg och textöversyn.

En i raden av kloka val

Vi har tidigare berättat att både Norgips och Conventum valt att uppgradera till Alter Server® 2.6. Nu ska även Wasa Sweden erfara en ännu flexiblare och enklare plattform med massor av potential.

 • Effektivare innehållshantering med taggar.
 • Smidigare administration med automatiskt anpassade bilder i olika storlekar.
 • Sökmotoroptimerat och tillgänglig enligt dagens standarder.

Design som inspirerar och rättvisande ord

För ett antal år sedan designade vi Wasa Swedens webbplats för att hålla, och den känns modern även idag. Nu tillför vi fler inspirerande delar. Designtilläggen består i en interaktiv bildyta på startsidan baserat på ett helt nytt bildgalleri. Bildgalleriet ska visa upp Wasa Swedens bredd och vara inspiration för blivande kunder. I och med designtilläggen kommer vi se över texten för att representera Wasa Sweden idag samt sökmotoroptimera den.

Wasa Sweden har kunder över hela världen och ett brett utbud av knappar, öljetter och andra detaljer som ger klädesplagg rätt stil och funktion.

Taggar  alterserver wasasweden webbplats

digiPlant tar nya kliv i stiftelsesfären

Vi har fått ett uppdrag från Ragnar Söderbergs stiftelse. Vår erfarenhet av att digitalisera ansökningsflöden för stiftelser tillsammans med ett flexibelt system som kunde möta i princip alla önskemål gjorde att vi fick det stora förtroendet.

Många ansökningar och mycket papper

Ragnar Söderbergs stiftelse är ena halvan av Torsten och Ragnar Söderbergs stiftelser som under år 2008 delade ut 291 miljoner kronor. På tre år har antalet ansökningar till stiftelsen fördubblats till förra årets dryga 600 ansökningar - mycket papper att sortera.

Kliver in i de digitala möjligheterna

Vi kommer leverera SBS Manager™ General Edition under våren. I den ingår ett digitalt ansökningssystem med ny webbplats och tillhörande intranät men för de stiftelser vi levererat SBS Manager™ till innebär det mer än så. Det är en radikal verksamhetsutveckling som framtidssäkrar, effektiviserar och förenklar hanteringen avsevärt. Stiftelserna tar klivet bort från en pappersbaserad verksamhet till en digital med helt nya möjligheter.

Vi hälsar Ragnar Söderbergs stiftelse varmt välkommen till oss!

Taggar  ansokningssystem ecm ragnarsoderbergsstiftelse sbsmanager webbplats

Systembyte ger Norgips plats att växa

Norgips AB har varit kund hos oss i så många år att de hittills använt en av våra allra tidigaste plattformar. Men utvecklingen har gått åt rätt håll och Alter Server 2.6 är långt mer än två komma sex gånger vassare än Norgips nuvarande system.

Omfattande migreringsarbete

Tiderna förändras och Norgips vill nu ta del av den positiva utveckling som vässat Alter Server® rejält. Därför migrerar vi deras webbplats till senaste Alter Server®. Som ledande leverantör av gipsskivor med kunder och samarbetspartners i hela världen har de också en stor webbplats med 3000 sidor. Därav ordvalet i rubriken.

Med allt vad det innebär

För oss innebär uppdraget en utmaning i både noggrannhet och förmågan att se helheten. För Norgips innebär migreringen att allt kring administrationen blir enklare, snabbare, smartare och snyggare. För dig innebär det att du, när du köper gipsskivor från Norgips, kanske tänker på oss och undrar över Alter Server®. Vänta inte till dess. Kontakta oss idag och upptäck möjligheterna med Alter Server®.

Vi tackar Norgips för visat förtroende!

Taggar  alterserver flersprakighet norgips webbplats

Kundkommunikation ska spira hos Linde Material Handling

I samarbete med Smultron Marknadskommunikation gör vi webblivet enklare för Linde Material Handling med ett smart extranät. Linde Material Handling är en världsledande truckleverantör med marknad i hela Sverige.

Vi tjatar om taggarna av en anledning

Lindes extranät blir ännu ett exempel på vad som blir möjligt med taggarna i Alter Server®. Med dem kan systemet själv göra utskick till varje extranätanvändare helt anpassat till vad som är relevant för dem. Linde kan tack vare taggarna också återanvända innehåll så att administrationen av extranätet tar minimalt med tid.

Taggarna gör det möjligt för systemet att bara visa sådant som den inloggade har nytta av. Innehållet anpassas efter t.ex geografiskt läge och yrkesroll. Inköpare som loggar in har alltid nära till kontakt med säljare; en koppling som också gör att säljaren ser vad inköparen intresserat sig för vilket skapar möjligheter för en relevant och effektiv kontakt.

Tidigare uppdrag för Linde Material Handling

Vi har tidigare på uppdrag av Smultron Marknadskommunikation levererat webbplatser till Lindes begagnatmarknad och tävlingen Stapler cup med vårt webbutvecklingsverktyg Alter Server®. I och med extranätet uppgraderar Linde till Alter Server® Enterprise där de kan hantera samtliga webbplatser i en installation och dela innehåll mellan dem på ett smidigt sätt.

Taggar  alterserver extranat lindematerialhandling smultron

Vackert Gotland på uppdrag av Wec360

Vi lanserar en nytänkande och vacker sajt. Det vackra har Sommargotland och Wec360: s fotograf stått för. Vi har levererat en snygg förpackning, ny grafisk profil och hållbar teknik medAlter Server®.

En stor webbupplevelse för besökaren

Den vackra sajten är Gotland fotograferat med högkvalitativ 360°-teknik som ger besökaren en upplevelse av att gå omkring bland Gotlands stränder, hotell, kulturbyggnader m.m. Uppdraget med View Gotland ledde till en ny flexibel funktionalitet i Alter Server®; taggning av innehåll, sidor och mappar samt avancerad stöd för geografiskt utplacerat innehåll baserat på GPS-koordinater. I detta fall använt i kartor och panoramabilder.
     Med en ren design som låter bilderna vara det viktigaste och interaktionsdesign för en enkel navigation har vi lagt grunden till en positiv surfupplevelse. 

Fina vitsord för roligt uppdrag

För vår del har projektet varit ett rent nöje och det känns därför extra roligt när uppdragsgivaren säger så här:

- För oss har kundservice, visioner och praktiska färdigheter varit viktiga i valet av byrå. digiPlant har med råge uppfyllt dessa krav både vad gäller våra kontaktpersoner med deras visioner och Alter Server® med dess effektivisering och unika möjligheter.

Surfa runt på View Gotland nu.

Mer om Wec360 och deras prisbelönta innovativa 360°-fotografering.

Taggar  alterserver viewgotland webbplats wec360

Imponeras av nya Conventum

Hela designarbetet har varit en noggrann och kreativ process som resulterat i bland annat nedanstående. För dig med stort designintresse finns mer att inspireras av i vårt portfoliocase om Conventum

Färre klick till relevant information. Det gyllene exemplet är kanske att det från startsidan endast är ett klick till biljettköp för ett specifikt evenemang.

 • Stort utrymme för att lyfta fram stora evenemang.
 • Rikt innehåll på startsidan som marknadsför Conventums bredd.
 • Besökaren har fått kontroll över vad som ska visas och döljas.
 • En struktur där relevant information hela tiden är lättåtkomlig och inte försvinner ur sikte vid klick.
 • Byggd på Alter Server® så att Conventums redaktion kan hantera allt innehåll på ett enkelt sätt.

Gå in och boka årets upplevelse på Conventum.se nu på en gång. Du hinner - det går fort. 

Tack Conventum för att ni kommer tillbaka!

Taggar  alterserver conventum webbplats

Sigillet är utfärdat av Syna AB