Resultatet är begränsat till urvalet  2007  för att återställa  Visa alla

Stadium kommer tillbaka

Nöjda kunder är kul! Stadium kommer nu tillbaka för att genomföra en intern undersökning med hjälp av vårt verktyg för webbaserade undersökningar Alter Server® Survey™ (som förresten snart kommer som självständig produkt istället för som en modul till Alter Server®).

Tack för förtroendet!

Taggar  marknadsundersokning stadium

Club 254 har premiär

Club 254 är en sajt för de som köpt de 254 stolarna som finns utanför Restaurang 4e våningen på Behrn Arena i Örebro. Stolsägarna får ta del av en hel del matnyttigt bakom inloggning.

Vilka som äger stolar? Kolla den trevliga dynamiskt uppdaterade Flash-animationen som naturligtvis är enkel att göra med Alter Server®...

Klicka här för att komma till club254.se.

Taggar  alterserver club254 cms flash megafon webbplats

Redfly Music väljer Resource Server™

Musikproducenterna Redfly Music väljer Resource Server™ som plattform för fildistribution. Redfly Music jobbar aktivt över hela världen och har många olika samarbetspartners och kunder med behov av snabba och säkra leveranser av musikfiler. Resource Server™ löser alla dessa behov genom användarspecifika språkinställningar och behörigheter.

Idag jobbar musikbranschen mycket med fildistribution via FTP-protokollet som kräver installation av klientmjukvara och erbjuder dåligt med möjligheter till styrning av innehåll mot enskilda användare. Redfly Music kan genom Resource Server™ också erbjuda sina kunder och uppdragsgivare att provlyssna musikspåren innan de laddas ner till den lokala maskinen.

Tack för förtroendet!

Taggar  distribution flersprakighet musik redflymusic resourceserver resurshantering

Norgips på mässa

Mellan den 2-4 februari åker vi på byggmässa i Ronneby tillsammans med Norgips Sverige. Ett par helt nya upplägg presenteras då för första gången för deras kunder.

Spännande!

Taggar  norgips

Sigillet är utfärdat av Syna AB