Genomtänkt beställningsprocess för Bra mat hemma

Nyligen presenterades Bra mat hemmas nya webbplats. En kommunikativ beställningsprocess som interagerar med besökaren gör den nya webbplatsen unik i sin bransch. Resultaten låter inte vänta på sig - besökssiffrorna ökar och försäljningen blomstrar.

Bra mat hemma är ett Örebrobaserat företag som levererar veckans råvaror med meny till dörren i områdena Örebro, Norrköping, Linköping och Karlstad.

En välgjord beställningsprocess ska gå så smidigt att användaren aldrig behöver fastna eller fundera över någonting. För att lyckas med det och nå målet att få människor att köpa, agera och gå vidare krävs kunskapsbaserade val och noggrann testning samt svar på frågor som:

  • Hur interagerar människor med webben?
  • Vad upplevs som en logisk ordning?
  • Hur många steg och fält är lämpligt?
  • Hur bör felmeddelanden utformas för att vara tydliga och minimera missuppfattningar?
  • Vad behöver hända i gränssnittet när något går vidare, blir fel eller bekräftas?

Den samlade kunskap och långa branscherfarenhet vi har ger bra generella svar på dessa frågor. För att optimera funktionerna i varje specifik kontext behövs kontroll och uppföljning. Beställningsprocessen för Bra mat hemma är byggd så att man detaljerat kan läsa av den. Vi kan till exempel upptäcka om många väljer att avbryta i ett visst steg eller om många stannar länge i ett och samma steg. Utifrån de resultaten kan processen finslipas och bli ännu bättre. 

Taggar  alterserver bramathemma ehandel webbplats

Relaterade ämnen som kanske kan intressera dig?

Sigillet är utfärdat av Syna AB