Fredagstipset: Linkedin för den hemliga

Har du också fått frågor om dina uppdateringar på Linkedin? Undrar chefen om dina nya kontakter eller tycker kollegan att du följer en konkurrent?

Linkedin för den hemligaOfta är syftet med nyhetsflöden i sociala medier gott, men ibland vill man av olika anledningar inte basunera ut varje förändring och uppdatering som görs. Utan att fördjupa oss i de eventuella skälen vill vi därför tipsa om hur du utan att berätta det för hela världen kan förnya din profil på Linkedin.

Stäng av nyhetetssändningen

Ett alternativ är att du på din profilsida på Linkedin går till ”Settings”, genom att hålla muspekaren över ditt namn överst på högra sidan. Under "Settings", det vill säga inställningarna, kan du som alternativ under ”Turn on/off you activity broadcast” välja att kryssa ur rutan som tillåter andra att se dina ändringar, rekommendationer och nya kontakter. Ett annat alternativ är att du skriver din profil i till exempel word och laddar upp allt i ett slag. Om ditt format matchar med Linkedins uppdaterar du din profil utan att behöva göra det aktivt via inställningarna.

Någon som dock inte är hemligt är vår sida – har du inte hittat oss ännu så gör du det här.

Taggar  fredagstipset linkedin socialamedia

Relaterade ämnen som kanske kan intressera dig?

Sigillet är utfärdat av Syna AB